Szirmok

Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted... Ruder Jana írásai

vadasz-_erzi_a_szelet.jpg

 

Vadász, ( leonbergi- németjuhász keverék) komoly szerepet tölt be a családban. Vigyázza minden lépésemet. Biztonságban vagyok minden pillanatban. 

Jó, hogy itt van nálam. Idekerült.  Játékos.  

Jó kedvre derít, bár időnként hangos, főleg ha kutyalányok  járnak erre. Járnak, mert sok a kóborlás. (Kutya kell- de a gondoskodás már nem fontos )

Egy üres ásványvizes palack, seprű, és a labda  komoly játékeszköz. Meccset is játszunk.  El kell vennem, vagy kiütni a szájából... a palackot.. ( nem fogja szorosan) viszi a szájában... fut.... és nekem is rohangálni kell.  Ha jelezem, hogy fáradok, akkor közelebb jön és segít, hogy legyen sikerélményem.. :)

Szóval,... jó politikus lenne.  Megvan benne minden, ami fontos. Igazságérzet, bátorság, tudás, ösztön, és segítőszándék. Termete is tiszteletet parancsol. No és a hangja... 

Néhányan  beköszönnek neki, ha erre járnak.  Vagy csak beszélnek róla, mert  különleges. 

Szeretem.  Képes a kezemből megenni még a gyümölcsöket is. az ujjam hegyéről is lenyalja , azon nyújtok oda valamit. Imádja a jutalomfalatokat. És egy dolog még fontos...  látványosan szereti a pogácsáimat. Él-  hal... a sütéseimért. Az aludttejes prószának már az illatát is megérzi, ha készül... kiváló a szaglása.  

Örülök, hogy ilyen...

 

 

 

jatek.jgp.jpg

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 167
Heti: 428
Havi: 3 479
Össz.: 589 432

Látogatottság növelés
Oldal: 128. Helyzetjelentés-
Szirmok - © 2008 - 2021 - rojtok.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »